The Fortunate Sons op Trekkerbal 2024 in Lievelde

Zaterdag 24 augustus 2024 staan The Fortunate Sons (a tribute to CCR) op het Trekkerbal in Lievelde. Met nummers als ‘Have You Ever Seen The Rain’, ‘Up Around the Bend’, en ‘Bad Moon Rising’, brengen zij een weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival. Deze legendarische band, met het kenmerkende stemgeluid van John Fogerty en talloze hitsingles, groeide in de late jaren ’60 uit tot een van de meest populaire bands van die tijd.

Als finalisten in het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands, hebben The Fortunate Sons de muziek van CCR weer flink onder de aandacht gebracht bij het grote publiek. Inmiddels prijken de Ziggo Dome en AFAS Live op hun tourlijst, en met enige trots kondigen wij aan dat ze dit jaar de Mainstage van het Trekkerbal komen openen.

Energiek eerbetoon

Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en energieke performance akelig dichtbij het origineel. Ondersteund door de swingende ritmesectie van Arn Kortooms op bas en Ipo van Drooge op drums, en de sfeervolle inkleuring van Jan van Bijnen op gitaar en toetsen, krijgt elk nummer een tijdloze glans. Bekijk hieronder alvast een voorproefje.

Koop nu je tickets!

Bereid je voor op een bruut spektakel, want naast The Fortunate Sons kun je deze avond ook DJ Frank en The Green Monkeys verwachten. Dus ‘betieds richting Leevelde’ om niets van de line-up te missen. Koop nu je tickets via onderstaande link.

Het allermooiste feestje? Juist, een tentfeestje!