Zwarte rook… TSTL 2021 gaat door!

Zaterdag 28 augustus 2021 wordt de achtste editie van de Tractor Sterrit verreden. Het belooft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met brute verrassingen. En eenmaal terug in Lievelde feesten we als nooit tevoren op het Trekkerbal. Acts zijn inmiddels geboekt en wie dit zijn maken we de komende weken bekend.

Na een jaar van ‘rust’ heeft ons team van vrijwilligers er meer dan ooit zin in om er een gruwelijk bruut feest van te maken. Er zijn een aantal corona-maatregelen van kracht, maar dat we meer mogen is een feit!

Wat betekend dit concreet…
  • Inschrijving Tractor Sterrit vanaf nu geopend
    De inschrijving voor de Tractor Sterrit is vanaf nu geopend. Inschrijven kan tot 20 augustus (of tot het maximum van 250 tractoren) via deze link.
  • Tickets Trekkerbal vanaf nu verkrijgbaar
    Vanaf 19.00 uur is de entree € 10,- per persoon. Ook deelnemers van de Tractor Sterrit dienen in bezit te zijn van een ticket voor het Trekkerbal (om 18.00 uur zijn wij genoodzaakt het terrein ‘schoon te vegen’). Er zijn (maar) 750 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij. Tickets zijn enkel via voorverkoop verkrijgbaar via deze link. We werken niet (meer) met bandjes of stempels wanneer je tussentijds het terrein verlaat.
Zijn er maatregelen omtrent corona?

Lees hier ons statement.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Deelnemers van de Tractor Sterrit worden bij inschrijving automatisch toegevoegd aan deze nieuwsbrief.

Sponsor worden van dit unieke evenement? Dat kan!
We verkassen naar buiten met Trekkerbal ‘Open Air’