Zwarte rook… TSTL 2021 gaat door!

Zaterdag 28 augustus 2021 wordt de achtste editie van de Tractor Sterrit verreden. Het belooft weer een mooie tocht door de Achterhoek te worden met brute verrassingen. En eenmaal terug in Lievelde feesten we als nooit tevoren op het Trekkerbal. Acts zijn inmiddels geboekt en wie dit zijn maken we de komende weken bekend.

Na een jaar van ‘rust’ heeft ons team van vrijwilligers er meer dan ooit zin in om er een gruwelijk bruut feest van te maken. Of er eind augustus nog maatregelen van kracht zijn en in welke mate is op dit moment nog onduidelijk (verderop meer hierover), maar dat we meer mogen is een feit!

Wat betekend dit concreet…
  • Inschrijving Tractor Sterrit vanaf nu geopend
    De inschrijving voor de Tractor Sterrit is vanaf nu geopend. Inschrijven kan tot 20 augustus (of tot het maximum van 250 tractoren) via deze link.
  • Tickets Trekkerbal vanaf nu verkrijgbaar
    Vanaf 19.00 uur is de entree € 10,- per persoon, ook geldend voor deelnemers van de Tractor Sterrit die na 19.00 uur het terrein betreden. Tickets zijn enkel via voorverkoop verkrijgbaar via deze link. We werken niet (meer) met bandjes of stempels wanneer je tussentijds het terrein verlaat.
  • En de Kinderweide?
    Ook aan de kinderen en overige geïnteresseerden zonder tractor is gedacht. Het terrein is overdag gratis toegankelijk voor een hapje en een drankje. Om 15.00 uur start het programma in de speciaal ingerichte Kinderweide. Hopelijk hoef je hier niet voor te reserveren… we komen hier zo snel mogelijk op terug.
Zijn er maatregelen omtrent corona?

Of er eind augustus nog maatregelen van kracht zijn en in welke mate is op dit moment nog onduidelijk. Hierin houden we de regelgeving vanuit de overheid nauwlettend in de gaten. Daarnaast staan we in contact met gemeente Oost Gelre voor de verdere afstemming hiervan. Een van de scenario’s is dat we bij binnenkomst op het terrein vragen om een coronatoegangsbewijs.

Wij hopen natuurlijk dat we zonder, of in ieder geval met zo min mogelijk maatregelen iedereen welkom mogen heten; zowel overdag tijdens de Tractor Sterrit en de Kinderweide als ’s avonds op het Trekkerbal. Maar ben je in ieder geval bewust van het feit dat wij ons deurbeleid te allen tijde kunnen aanpassen en hierop geen uitzonderingen maken.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Deelnemers van de Tractor Sterrit worden bij inschrijving automatisch toegevoegd aan deze nieuwsbrief.

Gloort er licht aan het einde van de tunnel?
Line-up Trekkerbal (1/3) met Steam Sister
Menu