Er zijn corona-maatregelen van kracht

Maatregelen Tractor Sterrit *

Van kracht tussen 12.00 – 18.00 uur
Tussen 12.00 uur en 18.00 uur is het terrein vrij toegankelijk voor deelnemers van de Tractor Sterrit, zonder corona-toegangsbewijs, maar wel met inachtneming van de basisregels. Om 18.00 uur zijn wij genoodzaakt het terrein ‘schoon te vegen’, de Tractor Sterrit is dan ten einde. Daarna is enkel toegang mogelijk met een ticket voor het Trekkerbal. Ook deelnemers van de Tractor Sterrit dienen in bezit te zijn van een losse ticket wanneer zij ’s avonds het Trekkerbal willen bezoeken (hiervoor gelden aanvullende maatregelen, zie hieronder).

Basisregels die gelden tijdens de Tractor Sterrit:

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats.
  • Overdag iedereen een vaste zitplaats.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
Maatregelen Trekkerbal *

Van kracht vanaf 19.00 uur
Vanaf 19.00 uur start het Trekkerbal en zijn er corona-maatregelen van kracht. Evenementen buiten, zonder vaste zitplaats, kunnen met maximaal 750 bezoekers georganiseerd worden. De 1,5 meter afstand is dan niet nodig. Tickets zijn enkel via voorverkoop verkrijgbaar. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats.

Naast een ticket moeten alle bezoekers een corona-toegangsbewijs hebben. Dat betekent een geldige QR-code (verkrijgbaar vanuit onderstaande drie opties) in combinatie met LEGITIMATIEBEWIJS (ID-kaart of paspoort):

  • een vaccinatiebewijs;
  • of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud;
  • of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.

Het corona-toegangsbewijs (QR-code) is beschikbaar als CoronaCheck-app of papieren bewijs. Wij kunnen enkel controleren bij de ingang, maar je niet helpen bij het regelen van een bewijs; zorg dat je tijdig alles op orde hebt. Niet op orde betekent geen toegang tot het terrein. Meer informatie over corona-toegangsbewijs (zowel via de app als op papier) op www.coronacheck.nl.

We adviseren om op dag 5 na het evenement een zelftest te doen. Daarmee zijn eventuele besmetting snel op het spoor. Kinderen onder de 13 jaar hoeven geen corona-toegangsbewijs te hebben, een ticket en legitimatiebewijs is voldoende.

* Het deurbeleid omtrent corona kan op elk moment worden aangepast. Hierin houden we de regelgeving vanuit de overheid nauwlettend in de gaten. Daarnaast staan we in contact met gemeente Oost Gelre voor de verdere afstemming hiervan.

Menu