Line-up Trekkerbal (3/3) met Jaman dut Voedertietels

Boerenrockers opgelet; want ’t geet hier spoken! Gitarist Richard ‘Gorro’ Jansen en drummer Hans ‘Mongo’ Bouman zijn terug. De oud-leden van Jovink spelen samen met Lars Karnebeek en Michel Demmink, beiden bekend van Kiek Now Us, uitsluitend het repertoire van Jovink. Van kleine juweeltjes tot blaffende rockers uit de jonge jaren. Dat wordt ouderwets knappen met Jaman dut Voedertietels. Wie zien we op zaterdag 28 augustus tijdens het Trekkerbal 2021?

We ontvangen een aantal vragen over wie er tijdens de show achter de drums plaatsneemt…
Hans ‘Mongo’ Bouman is herstellende van een aantal longaanvallen en infecties met hierdoor de zeer gerespecteerde Victor ‘Boktor’ Ebbers als invaldummer. Maar goed nieuws… Voor het eerst zullen beide heren het podium bestijgen; onwies knappen dus!

Vanaf 19.00 uur is de entree € 10,- per persoon. Ook deelnemers van de Tractor Sterrit dienen in bezit te zijn van een los ticket wanneer zij ’s avonds het Trekkerbal willen bezoeken (om 18.00 uur zijn wij genoodzaakt het terrein ‘schoon te vegen’). Er zijn maar 750 tickets beschikbaar, enkel via voorverkoop verkrijgbaar. Er zijn corona-maatregelen van kracht. Lees hier ons statement.

Line-up Trekkerbal (2/3) met De Gekke Boys
Schrief in oew agenda: zaterdag 27 augustus 2022