Klaar om te knapp’n op zaterdag 26 augustus 2023?

Wij in ieder geval wel, want de tiende editie van de Tractor Sterrit en het Trekkerbal komt eraan. Na het succes van vorig jaar hebben we er meer dan ooit zin in om er een gruwelijk bruut feest van te maken! Het buitenterrein van Lensink Constructie – Machines wordt omgetoverd tot bruisend festivalterrein, met ook dit jaar een grootse festivaltent als episch centrum.
Inschrijving Tractor Sterrit geopend

Alle soorten en maten tractoren zullen aan de start verschijnen, met ruim 200 deelnemende tractoren een waar spektakel om mee te maken. Inschrijven voor de Tractor Sterrit kan tot 20 augustus (of tot het maximum van 250 tractoren) via deze link. Kosten voor deelname bedragen € 10,- per persoon (entree Trekkerbal niet inbegrepen).

Trekkerbal met brute namen!

Wanneer alle rook van de Tractor Sterrit is opgetrokken zal om 19.00 uur het Trekkerbal losbarsten. Acts zijn inmiddels geboekt en die maken we de komende weken bekend. Ook deelnemers van de Tractor Sterrit dienen in bezit te zijn van een los ticket wanneer zij ’s avonds het Trekkerbal willen bezoeken. Tickets zijn enkel in de voorverkoop verkrijgbaar via deze link.

Het allermooiste feestje? Juist, een tentfeestje!