Gloort er licht aan het einde van de tunnel?

Eindelijk nieuws, bruut nieuws! Na het zien van de persconferentie van Rutte en De Jonge (d.d. 28 mei) gloort er licht aan het einde van de tunnel. Wij zijn voorzichtig positief rondom de organisatie van de Tractor Sterrit en het Trekkerbal op zaterdag 28 augustus 2021.

Vanaf 30 juni zijn evenementen, onder voorwaarde van toegangstesten, weer mogelijk. En op een nog later tijdstip ook zonder toegangstesten. Hoe dit zich precies gaat ontwikkelen zal de komende tijd steeds duidelijker worden.

Organisatie is gestart

Wordt de Tractor Sterrit met aansluitend het Trekkerbal een van de eerste brute feesten in tijden? De essentiële basisbehoeften als route, bier en bands zijn in ieder geval geregeld en geboekt. En… een nieuwe batch van ons groene wondermiddel Trekkerbocht is in productie. Inschrijven voor de Tractor Sterrit kan vanaf een later moment dan gewend, ook hierin wachten we nog even de ontwikkelingen af.

Schrijf in de agenda!

Nogmaals; wij zijn voorzichtig positief en hebben er meer dan ooit zin in om er een gruwelijk bruut feest van te maken. Schrijf daarom zaterdag 28 augustus 2021 met hoofdletters in de agenda! We houden jullie de komende tijd op de hoogte.

Sponsor worden van dit unieke evenement? Dat kan!