Geen Tractor Sterrit en Trekkerbal 2020; wél Drive-thru

Ook TSTL (Tractor Sterrit Team Lievelde) ontkomt niet aan de gevolgen van het coronavirus. Helaas moeten wij mededelen dat de Tractor Sterrit met aansluitend het Trekkerbal op zaterdag 29 augustus 2020 geen doorgang kan vinden. Volgend jaar hopen we de ‘schade’ dubbel en dwars in te halen op zaterdag 28 augustus 2021. Uiteraard houden wij hierin de regelgeving omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten.

Om onze trouwe deelnemers toch enigszins tegemoet te komen, organiseren we dit jaar een coronaproof alternatief: een heuse Drive-thru om het felbegeerde TSTL-shirt af te halen. Liefst op de tractor, maar met de auto mag ook. En dit op de originele datum van het festival; zaterdag 29 augustus 2020 tussen 13.00 uur en 14.30 uur op het terrein van Lensink Constructie – Machines.

Met de verkoop van het t-shirt hopen we gemis toch een beetje te verlichten. Een soort van ode aan de editie die er nooit was. Ook voor onze trouwe fans die enkel TSTL-merchandise in de gaderobe hebben hangen komt hiermee een eind aan de grote onzekerheid.

Sponsoren

Net als voorgaande jaren worden op de achterzijde van de t-shirts de sponsoren afgebeeld, dit jaar weliswaar kosteloos. “We hopen op deze manier onze sponsoren betrokken te houden en willen bij deze ook onze dank uitspreken voor hun jarenlange trouwe steun aan TSTL”, aldus Niels Klein Avink namens de organisatie.

bestellen is niet meer mogelijk

Het ‘#samensterk shirt 2020’ was via voorverkoop t/m 17 augustus te bestellen op onze website.

Sponsor worden van dit unieke evenement? Dat kan!
Gloort er licht aan het einde van de tunnel?
Menu